Zeevracht

U wilt goederen importeren of exporteren via zeevracht maar hebt niet de kennis en/of tijd in huis om dit zelf te organiseren? Dan moet u een goede, betrouwbare en ervaren partner vinden die de zeevracht van A tot Z voor u uit handen neemt. Door onze jarenlange samenwerking met diverse co loaders en carriers geven wij onze klanten de mogelijkheid om transporten zo efficiënt mogelijk en tegen uitstekende voorwaarden en tarieven uit te laten voeren. Of het nu gaat om dozen, pallets of om grote machines, Wex Holland verscheept alle soorten ladingen. Wij bieden voor uw import, export en crosstrade zendingen de volgende zeevracht oplossingen:

  • LCL (Less container load)
  • FCL (Full container load)
  • RoRo (Roll on Roll off)
  • Breakbulk

Wex Holland regelt voor u ook de douane afhandeling van uw zendingen.
Of het nu gaat om de gebruikelijke invoer en uitvoer aangiftes of minder vaak voorkomende documentatie zoals ATR certificaten, ATA carnetten of tijdelijke in en uitvoer aangiftes, bij ons bent u aan het juiste adres.

Door middel van ons uitgebreide agentennetwerk kunnen wij voor u ook het EXW laden bij uw leverancier of DAP/DDP lossen bij uw klant aanbieden.
Onze overzeese agenten zijn gerenommeerde bedrijven die dezelfde doelen nastreven, de service voor de klant staat ook bij hen altijd voorop.

Wex Holland is lid van het WCA agentennetwerk. Dankzij de wereldwijde dekking van dit agentennetwerk zijn wij in staat om voor u ook het EXW laden bij uw leverancier of DAP/DDP lossen bij uw klant aan te bieden.

De overzeese agenten in dit netwerk zijn gerenommeerde bedrijven die aan strenge eisen moeten voldoen. Door deze strenge eisen kunnen wij garanderen dat zij dezelfde doelen nastreven als Wex Holland, de service voor de klant staat ook bij hen altijd voorop.

Weet u al wat Wex Holland voor u kan betekenen?

Vraag uw offerte aan

Wex Holland biedt u maatwerk voor ieder deel van uw logistieke proces.
U heeft aan ons een partner die u niet alleen scherpe tarieven biedt maar ook garant staat voor korte communicatielijnen en snel antwoord op uw vragen.
Van Europees wegtransport tot wereldwijde lucht- en zeevracht, onze specialisten denken graag met u mee.
Bel of mail ons voor een offerte!

  • Velden met een * zijn verplicht

Wex Holland B.V.

Lopikerplein 2A
2871 AN  Schoonhoven
T: +31 (0) 182 - 70 11 11
E:info@wexholland.com