U bevindt zich hier: Home » Zeevracht

Zeevracht

Wilt u goederen importeren of exporteren via zeevracht, maar heeft u niet de kennis en/of tijd in huis om dit transport zelf te organiseren? Dan heeft u een goede, betrouwbare en ervaren partner nodig die de zeevracht van A tot Z voor u uit handen neemt. Dankzij onze jarenlange samenwerking met diverse co-loaders en carriers geven wij onze klanten de mogelijkheid om transporten zo efficiënt mogelijk en tegen uitstekende voorwaarden en tarieven uit te laten voeren. Of het nu gaat om dozen, pallets of om grote machines, Wex Holland B.V. in Schoonhoven, nabij Gouda verscheept als zeevracht expediteur alle soorten ladingen.

De juiste zeevracht oplossing voor ieder soort transport

Wij bieden als expediteur voor uw import-, export- en crosstrade zendingen de volgende zeevracht oplossingen:

  • LCL (Less container load)
  • FCL (Full container load)
  • RoRo (Roll on-Roll off)
  • Breakbulk

Daarbij regelen we ook de douane afhandeling van uw zendingen. Of het nu gaat om de gebruikelijke invoer en uitvoer aangiftes of minder vaak voorkomende documentatie zoals ATR-certificaten, ATA-carnetten of tijdelijke in- en uitvoeraangiftes, wij ontzorgen u volledig.

Kies voor een betrouwbare zeevracht expediteur met een uitgebreid netwerk

Wex Holland B.V. is lid van het uitgebreide WCA-agentennetwerk. Dit netwerk heeft een wereldwijde dekking, wat ons in staat stelt om ook het EXW-laden bij uw leverancier of het DAP/DDP-lossen bij uw klant voor u te regelen. De agenten die lid zijn van dit netwerk, zijn gerenommeerde bedrijven die net als ons de service voor de klant hoog in het vaandel hebben staan. Daarnaast voldoen de agenten net als ons bedrijf aan strenge eisen. Zo zorgen wij er als zeevracht expediteur voor dat uw transport altijd volledig naar wens verloopt. Dat geldt voor zeevracht, maar ook voor luchtvracht en voor onze express service.

Volledige ontzorging bij het transport van uw goederen

Schakel ons in als expediteur en laat ons u volledig ontzorgen bij het transport van uw zeevracht. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u als logistiek dienstverlener bieden? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 182 – 70 11 11. Wij helpen u graag bij het verzorgen van het transport van uw zeevracht.

Weet u al wat Wex Holland voor u kan betekenen?

Vraag uw offerte aan

Wij bieden maatwerk voor elk gedeelte van uw logistieke proces. Behalve het aanbieden van scherpe prijzen, staan wij ook garant voor korte communicatielijnen en onze snelle reactie. 

Van Europees wegtransport tot wereldwijde lucht- en zeevracht, Wex Holland B.v. denkt graag met u mee. Bel ons, mail ons, of vul het onderstaande formulier in voor een offerteaanvraag!

Wex Holland B.V.

De Smaragd 19
2872 ZT  Schoonhoven
T: +31 (0) 182 - 70 11 11
E:info@wexholland.com