U bevindt zich hier: Home » Transport » Pallet transport

365 dagen per jaar werkzaam

Jong & dynamisch

Jarenlange ervaring

Pallet transport

Zoekt u een expeditiebedrijf dat u niet alleen ondersteund bij pallet transport binnen de Benelux, maar ook in de rest van Europa? Dan is Wex Holland B.V. in Schoonhoven, nabij Gouda uw ideale partner. Wij beschikken over een uitgebreid Europees transportnetwerk, waardoor we uw goederen snel en efficiënt binnen Europa kunnen vervoeren. Dit doen we door middel van zeevracht, luchtvracht en wegtransport. Welke vorm van transport we gebruiken, is volledig afhankelijk van uw wensen en de goederen die u wilt transporteren.

Betrouwbaar pallet transport in heel Europa

Wat voor goederen u ook per pallet transport wilt vervoeren in de Benelux of in de rest van Europa, u kunt op ons rekenen. Het maakt daarbij niet uit of u slechts een pallet wilt vervoeren of meerdere vrachtwagenladingen, wij zorgen dat uw goederen op de gewenste tijd en op de juiste plaats worden afgeleverd. Daarbij kunnen wij u, indien gewenst, volledig ontzorgen door het transport met de laad- en losbestemming af te stemmen.

Een logistieke partner met een uitgebreide dienstverlening

Wex Holland B.V. is graag uw logistiek partner voor pallet transport in de Benelux en de rest van Europa, maar daar houdt onze uitgebreide dienstverlening niet op. U kunt onder andere ook op ons rekenen voor:

Welke van onze logistieke diensten u ook afneemt, u kunt altijd rekenen op betrouwbaar en efficiënt internationaal transport.

Meer informatie over de mogelijkheden van pallet transport

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van pallet transport in de Benelux en in Europa? Of wilt u een indicatie van de tarieven die wij voor onze logistieke diensten rekenen? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 182 – 70 11 11 of vraag direct een passende offerte aan. Wij nemen graag het pallet transport en andere vormen van vervoer van u over.

Weet u al wat Wex Holland voor u kan betekenen?

Vraag uw offerte aan

Wij bieden maatwerk voor elk gedeelte van uw logistieke proces. Behalve het aanbieden van scherpe prijzen, staan wij ook garant voor korte communicatielijnen en onze snelle reactie. 

Van Europees wegtransport tot wereldwijde lucht- en zeevracht, Wex Holland B.v. denkt graag met u mee. Bel ons, mail ons, of vul het onderstaande formulier in voor een offerteaanvraag!

Wex Holland B.V.

De Smaragd 19
2872 ZT  Schoonhoven
T: +31 (0) 182 - 70 11 11
E:info@wexholland.com