U bevindt zich hier: Home » Transport » Groupage transport

365 dagen per jaar werkzaam

Jong & dynamisch

Jarenlange ervaring

Groupage transport

Bent u erin geïnteresseerd om door middel van groupage transport goederen te verschepen naar landen zoals Duitsland, Engeland en Frankrijk? In dat geval is Wex Holland B.V. de betrouwbare partner waarnaar u op zoek bent! Wij verzorgen namelijk niet alleen complete ladingen door heel Europa, maar ook deelladingen en stukgoed. Door gebruik te maken van groupage kunnen wij uw producten niet alleen efficiënter vervoeren, maar liggen de kosten voor u ook relatief laag. Alleen maar voordelen dus!

Klanttevredenheid staat voorop bij groupage transport binnen Europa

Bij Wex Holland B.V. in Schoonhoven, nabij Gouda zijn we zeer betrokken met onze klanten. Wij dragen daarom graag ons steentje bij met onze logistieke dienstverlening. U kunt 24 uur per dag en 365 dagen per jaar op ons rekenen. Dit doen we met de hoogste efficiëntie en tegen de gunstigste tarieven. Wij zetten graag onze verregaande kennis in op het gebied van logistiek om het transport van uw goederen tot in perfectie te verzorgen. Dat u als klant tevreden bent over onze logistieke diensten, dat vinden wij het belangrijkst. Mede daarom heeft u bij ons de keuze uit diverse logistieke diensten, zoals:

Vervoer van uw goederen door middel van groupage naar landen als Engeland en Italië

Het biedt vele voordelen voor bedrijven om hun producten door middel van groupage te laten vervoeren naar landen zoals Duitsland, Engeland, Italië en Frankrijk. Zo is groupage handig voor de efficiëntie van het vervoer. U hoeft op deze manier namelijk niet onnodig een volledige lading te verzenden, maar kunt gewoon uw deellading samenvoegen met andere deelladingen. Ook op financieel gebied is deeltransport erg voordelig. Door uw producten samen met andere producten te laten vervoeren, betaalt u namelijk een relatief laag bedrag voor het transport van uw goederen. Het is voor diverse goederen dus een goed idee om ze door middel van groupage transport naar landen als Duitsland, Engeland, Frankrijk en Italië te vervoeren.

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u gebruikmaken van groupage om uw deelladingen te verzenden naar Europese landen, zoals Frankrijk, Italië en Duitsland? Wex Holland B.V. verzorgt het voor u! Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen via +31 (0) 182 – 70 11 11 en ons uw wensen duidelijk te maken. Wij vertellen we u meer over de verregaande mogelijkheden die wij u bieden. Ook voor het aanvragen van een offerte kunt u ons natuurlijk altijd even bellen.

Weet u al wat Wex Holland voor u kan betekenen?

Vraag uw offerte aan

Wij bieden maatwerk voor elk gedeelte van uw logistieke proces. Behalve het aanbieden van scherpe prijzen, staan wij ook garant voor korte communicatielijnen en onze snelle reactie. 

Van Europees wegtransport tot wereldwijde lucht- en zeevracht, Wex Holland B.v. denkt graag met u mee. Bel ons, mail ons, of vul het onderstaande formulier in voor een offerteaanvraag!

Wex Holland B.V.

De Smaragd 19
2872 ZT  Schoonhoven
T: +31 (0) 182 - 70 11 11
E:info@wexholland.com