U bevindt zich hier: Home » Transport » Exceptioneel transport

365 dagen per jaar werkzaam

Jong & dynamisch

Jarenlange ervaring

Exceptioneel transport

Exceptioneel transport heeft vaak nogal wat voeten in de aarde. Zo moet u ervoor zorgen dat het transport aan alle regelgeving voldoet en heeft u te maken met een uitzonderlijke lading die op zichzelf al niet makkelijk te vervoeren is. Dus maak het uzelf gemakkelijk en besteed uw exceptioneel transport uit aan een expert! Wex Holland B.V. in Schoonhoven, nabij Gouda is zo’n expert die diverse vormen van internationaal transport verzorgt. Dit doen wij zowel op nationaal als op internationaal niveau.

Efficiënt en betrouwbaar exceptioneel transport in heel Europa

Wij zijn graag uw betrouwbare partner voor exceptioneel transport in Europa. Daarbij ontzorgen wij u, indien gewenst, volledig. In veel gevallen stemmen we het transport namelijk af met de laad- en losbestemming. Hierdoor zorgen we ervoor dat het vervoer van uw goederen efficiënt verloopt. Op die manier voorkomen we onnodige vertragingen en houden we uw transportkosten zo laag mogelijk. Dit geldt voor ons exceptioneel transport, maar is ook van toepassing op onze andere logistieke diensten, zoals:

Uw partner voor het transport van allerlei soorten ladingen

Voor internationaal transport van deelladingen, complete ladingen en goederen met afwijkende afmetingen kunt u op ons rekenen. U kunt ons zelfs inschakelen voor het vervoer van gevaarlijke stoffen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u bieden of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0) 182 – 70 11 11.

Weet u al wat Wex Holland voor u kan betekenen?

Vraag uw offerte aan

Wij bieden maatwerk voor elk gedeelte van uw logistieke proces. Behalve het aanbieden van scherpe prijzen, staan wij ook garant voor korte communicatielijnen en onze snelle reactie. 

Van Europees wegtransport tot wereldwijde lucht- en zeevracht, Wex Holland B.v. denkt graag met u mee. Bel ons, mail ons, of vul het onderstaande formulier in voor een offerteaanvraag!

Wex Holland B.V.

De Smaragd 19
2872 ZT  Schoonhoven
T: +31 (0) 182 - 70 11 11
E:info@wexholland.com