U bevindt zich hier: Home » Transport » Containertransport

365 dagen per jaar werkzaam

Jong & dynamisch

Jarenlange ervaring

Containertransport

Wex Holland B.V. in Schoonhoven, nabij Gouda is graag uw betrouwbare partner op het gebied van containertransport. Al jaren verzorgen wij voor onze opdrachtgevers het containervervoer door heel Europa. Hierbij kan het zowel om enkele containers gaan als om een grotere oplage. Deze vervoeren we voor u over de weg, over zee of door de lucht. Welk vervoersmiddel we voor u regelen, is afhankelijk van uw wensen, het soort goederen dat u wilt vervoeren en het tijdsbestek waarin de vracht moet worden geleverd.

Uitgebreide mogelijkheden voor een containertransport dat aan al uw wensen voldoet

Wilt u containers verschepen of is het beter om te kiezen voor containervervoer over de weg? Wanneer u twijfelt welk vervoersmiddel voor uw vracht het meest efficiënt is, denken we graag met u mee. Zo komen we samen tot containertransport dat aan al uw wensen en de geldende regelgeving voldoet. Met ons uitgebreide netwerk in Europa kunnen we zowel nationaal als internationaal transport tot in de puntjes voor u regelen. Daarbij kunt u kiezen voor containervervoer, maar onze dienstverlening omvat onder andere ook:

Kies voor betrouwbaar containervervoer op maat

Wanneer u Wex Holland B.V. inschakelt voor uw containertransport, rekent u op efficiëntie en betrouwbaarheid. Indien gewenst ontzorgen we u volledig door het containervervoer af te stemmen met het laad- en losadres. Daarnaast kunt u ook op ons rekenen voor advies over het vervoersmiddel dat het best op uw wensen aansluit. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die wij u op het gebied van internationaal containertransport bieden? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 182 – 70 11 11. Ook wanneer u direct een prijsopgave wilt aanvragen, bereikt u ons op deze manier.

Weet u al wat Wex Holland voor u kan betekenen?

Vraag uw offerte aan

Wex Holland biedt u maatwerk voor ieder deel van uw logistieke proces.
U heeft aan ons een partner die u niet alleen scherpe tarieven biedt maar ook garant staat voor korte communicatielijnen en snel antwoord op uw vragen.

Van Europees wegtransport tot wereldwijde lucht- en zeevracht, onze specialisten denken graag met u mee.
Bel, mail of vul het formulier in voor een offerte!

  • Velden met een * zijn verplicht

Wex Holland B.V.

Lopikerplein 2A
2871 AN  Schoonhoven
T: +31 (0) 182 - 70 11 11
E:info@wexholland.com