U bevindt zich hier: Home » Transport » ADR-transport

365 dagen per jaar werkzaam

Jong & dynamisch

Jarenlange ervaring

ADR-transport

Heeft u een betrouwbare partner nodig voor het vervoer van gevaarlijke stoffen, dan kunt u rekenen op het ADR-transport van Wex Holland B.V. in Schoonhoven, nabij Gouda. Wij zijn een ervaren expeditiebedrijf en beschikken over een uitgebreid netwerk in Europa. Hierdoor kunnen we het vervoer van uw gevaarlijke stoffen zowel nationaal als internationaal verzorgen. Daarnaast kiest u zelf in hoeverre we u ontzorgen met ons ADR-transport. Indien gewenst, stemmen we namelijk het transport af met de laad- en losbestemming.

ADR-transport voor vervoer van gevaarlijke stoffen dat aan alle wetgeving voldoet

ADR-transport moet natuurlijk heel serieus genomen worden, omdat het hierbij om het vervoer van gevaarlijke stoffen gaat. Daarom zorgen we er bij Wex Holland B.V. voor dat er zorgvuldig met uw lading wordt omgesprongen. Daarnaast beschikken we over alle middelen om aan de strenge regels van ADR-transport te voldoen. Het vervoer van uw gevaarlijke stoffen kunt u zeker met een gerust hart aan ons overlaten.

Uw betrouwbare partner met een uitgebreide dienstverlening

Wex Holland B.V. is graag uw betrouwbare partner voor meer dan ADR-transport en het vervoer van gevaarlijke stoffen. Zo kunt u ook op ons rekenen voor de volgende logistieke diensten:

U kunt ons dus zowel volledige ladingen laten transporteren als deelladingen. In het laatste geval kunnen we u een hoge mate van efficiëntie bieden, wat te merken is aan de voordelige prijs.

Kies voor verantwoord vervoer van gevaarlijke stoffen

Wanneer u voor ons kiest als partner voor ADR-transport kunt u rekenen op veilig en verantwoord vervoer van uw gevaarlijke stoffen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u op het gebied van internationaal transport bieden of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 182 – 70 11 11.

Weet u al wat Wex Holland voor u kan betekenen?

Vraag uw offerte aan

Wij bieden maatwerk voor elk gedeelte van uw logistieke proces. Behalve het aanbieden van scherpe prijzen, staan wij ook garant voor korte communicatielijnen en onze snelle reactie. 

Van Europees wegtransport tot wereldwijde lucht- en zeevracht, Wex Holland B.v. denkt graag met u mee. Bel ons, mail ons, of vul het onderstaande formulier in voor een offerteaanvraag!

Wex Holland B.V.

De Smaragd 19
2872 ZT  Schoonhoven
T: +31 (0) 182 - 70 11 11
E:info@wexholland.com