U bevindt zich hier: Home » Transport

Internationaal transport

Zoekt u een kundige en betrouwbare partner voor internationaal transport in de Benelux en daarbuiten? Dan kunt u rekenen op Wex Holland B.V. Ons ervaren expeditiebedrijf beschikt over een uitgebreid Europees netwerk. Hierdoor kunnen we uw internationaal transport naar landen als België, Luxemburg, Engeland, Frankrijk, Oostenrijk en Zwitserland voor u verzorgen.

Grote diversiteit aan mogelijkheden bij internationaal transport

Binnen Wex Holland B.V. streven we ernaar om onze transport diensten binnen en buiten de Benelux zo efficiënt mogelijk uit te voeren en u als klant hierbij uitstekende voorwaarden en tarieven aan te bieden. Daarnaast zijn de mogelijkheden uitgebreid en verzorgen wij internationaal transport naar landen als Griekenland, Portugal en Spanje. Wij regelen ook internationaal transport naar andere Europese landen, zoals de noordelijke landen Finland, Noorwegen en Zweden. Naar welk land u ook wilt uw goederen wilt vervoeren, u heeft de keuze uit de volgende diensten:

Uw totaalpartner voor internationaal transport naar landen als Noorwegen, Zweden en Finland

Hoewel we bij Wex Holland B.V. vele mogelijkheden aanbieden op het gebied van transport over land, is dit bij lange na niet het enige waarvoor u bij ons terecht kunt. Zo bieden wij ook een express service aan voor zendingen die snel op de bestemming aan moeten komen. Verder kunt u ook op ons rekenen voor luchtvracht en zeevracht. Deze logistieke diensten bieden wij in samenwerking met onze gerenommeerde partners aan. Doordat wij al jaren samenwerken met deze bedrijven, kunnen wij u hierbij aantrekkelijke voorwaarden bieden. Wat uw wensen ook zijn voor het transport van uw goederen naar Noorwegen, Zweden of Finland, Wex Holland B.V. realiseert ze voor u. Datzelfde geldt voor transport naar andere Europese landen, zoals Griekenland, Portugal en Spanje.

Uitgebreide transport dienstverlening binnen de Benelux en daarbuiten

Voor het internationaal transport van uw goederen naar Zwitserland, Oostenrijk en Frankrijk bieden wij u diverse mogelijkheden aan. Zo transporteren wij complete ladingen naar de gewenste bestemming, maar zijn wij ook in te schakelen voor het vervoeren van deelladingen. Doordat hierbij uw deellading wordt samengevoegd met een andere lading kunnen wij hiermee een hoge mate van efficiëntie én bijbehorende lage prijzen bieden. Dit geldt voor alle Europese bestemmingen, dus onder andere ook voor transport naar landen als België, Luxemburg en Engeland.

Meer informatie? Neem contact op!

Voor meer informatie over onze diensten en de mogelijkheden die wij u op het gebied van internationaal transport bieden, bent u altijd welkom om contact met ons op te nemen via +31 (0) 182 – 70 11 11. Ook kunt u via deze weg direct een offerte aanvragen. Wex Holland B.V. kan al uw wensen op het gebied van internationaal transport binnen en buiten de Benelux met succes realiseren!

Weet u al wat Wex Holland voor u kan betekenen?

Vraag uw offerte aan

Wex Holland biedt u maatwerk voor ieder deel van uw logistieke proces.
U heeft aan ons een partner die u niet alleen scherpe tarieven biedt maar ook garant staat voor korte communicatielijnen en snel antwoord op uw vragen.
Van Europees wegtransport tot wereldwijde lucht- en zeevracht, onze specialisten denken graag met u mee.
Bel of mail ons voor een offerte!

  • Velden met een * zijn verplicht

Wex Holland B.V.

Lopikerplein 2A
2871 AN  Schoonhoven
T: +31 (0) 182 - 70 11 11
E:info@wexholland.com