U bevindt zich hier: Home » Transport

Transport

Zoekt u een kundige en betrouwbare partner voor internationaal transport in de Benelux en daarbuiten? Dan kunt u rekenen op Wex Holland B.V. Ons ervaren expeditiebedrijf in Schoonhoven, nabij Gouda beschikt over een uitgebreid Europees netwerk. Hierdoor kunnen we uw transport naar verschillende landen verzorgen.

Grote diversiteit aan mogelijkheden bij internationaal transport

Binnen Wex Holland B.V. streven we ernaar om onze transportdiensten binnen en buiten de Benelux zo efficiënt mogelijk uit te voeren en u als klant hierbij uitstekende voorwaarden en tarieven aan te bieden. Naar welk land u ook uw goederen wilt vervoeren, u heeft bij ons de keuze uit de volgende diensten:

Meer informatie? Neem contact op!

Wat uw wensen ook zijn voor transport; Wex Holland B.V. realiseert ze voor u. Voor meer informatie over onze diensten en de mogelijkheden die wij u op het gebied van internationaal transport bieden, bent u altijd welkom om contact met ons op te nemen via +31 (0) 182 – 70 11 11. Ook kunt u via deze weg direct een offerte aanvragen. Wij realiseren al uw wensen op het gebied van transport binnen en buiten de Benelux met succes!

Weet u al wat Wex Holland voor u kan betekenen?

Vraag uw offerte aan

Wex Holland biedt u maatwerk voor ieder deel van uw logistieke proces.
U heeft aan ons een partner die u niet alleen scherpe tarieven biedt maar ook garant staat voor korte communicatielijnen en snel antwoord op uw vragen.

Van Europees wegtransport tot wereldwijde lucht- en zeevracht, onze specialisten denken graag met u mee.
Bel, mail of vul het formulier in voor een offerte!

  • Velden met een * zijn verplicht

Wex Holland B.V.

Lopikerplein 2A
2871 AN  Schoonhoven
T: +31 (0) 182 - 70 11 11
E:info@wexholland.com