U bevindt zich hier: Home » Transport

Transport

Zoekt u een kundige en betrouwbare partner voor internationaal transport in de Benelux en daarbuiten? Dan kunt u rekenen op Wex Holland B.V. Ons ervaren expeditiebedrijf in Schoonhoven, nabij Gouda beschikt over een uitgebreid Europees netwerk. Hierdoor kunnen we uw transport naar verschillende landen verzorgen zoals:

Grote diversiteit aan mogelijkheden bij internationaal transport

Binnen Wex Holland B.V. streven we ernaar om onze transportdiensten binnen en buiten de Benelux zo efficiënt mogelijk uit te voeren en u als klant hierbij uitstekende voorwaarden en tarieven aan te bieden. Naar welk land u ook uw goederen wilt vervoeren, u heeft bij ons de keuze uit de volgende diensten:

Meer informatie? Neem contact op!

Wat uw wensen ook zijn voor transport; Wex Holland B.V. realiseert ze voor u. Voor meer informatie over onze diensten en de mogelijkheden die wij u op het gebied van internationaal transport bieden, bent u altijd welkom om contact met ons op te nemen via +31 (0) 182 – 70 11 11. Ook kunt u via deze weg direct een offerte aanvragen. Wij realiseren al uw wensen op het gebied van transport binnen en buiten de Benelux met succes!

Weet u al wat Wex Holland voor u kan betekenen?

Vraag uw offerte aan

Wex Holland biedt u maatwerk voor ieder deel van uw logistieke proces.
U heeft aan ons een partner die u niet alleen scherpe tarieven biedt maar ook garant staat voor korte communicatielijnen en snel antwoord op uw vragen.

Van Europees wegtransport tot wereldwijde lucht- en zeevracht, onze specialisten denken graag met u mee.
Bel, mail of vul het formulier in voor een offerte!

  • Velden met een * zijn verplicht

Wex Holland B.V.

Lopikerplein 2A
2871 AN  Schoonhoven
T: +31 (0) 182 - 70 11 11
E:info@wexholland.com