U bevindt zich hier: Home » Transport

Transport

Zoekt u een kundige en betrouwbare partner voor internationaal transport in de Benelux en daarbuiten? Dan kunt u rekenen op Wex Holland B.V. Ons ervaren expeditiebedrijf in Schoonhoven, nabij Gouda beschikt over een uitgebreid Europees netwerk. Hierdoor kunnen we uw transport naar verschillende landen verzorgen zoals:

Grote diversiteit aan mogelijkheden bij internationaal transport

Binnen Wex Holland B.V. streven we ernaar om onze transportdiensten binnen en buiten de Benelux zo efficiënt mogelijk uit te voeren en u als klant hierbij uitstekende voorwaarden en tarieven aan te bieden. Naar welk land u ook uw goederen wilt vervoeren, u heeft bij ons de keuze uit de volgende diensten:

Meer informatie? Neem contact op!

Wat uw wensen ook zijn voor transport; Wex Holland B.V. realiseert ze voor u. Voor meer informatie over onze diensten en de mogelijkheden die wij u op het gebied van internationaal transport bieden, bent u altijd welkom om contact met ons op te nemen via +31 (0) 182 – 70 11 11. Ook kunt u via deze weg direct een offerte aanvragen. Wij realiseren al uw wensen op het gebied van transport binnen en buiten de Benelux met succes!

Weet u al wat Wex Holland voor u kan betekenen?

Vraag uw offerte aan

Wij bieden maatwerk voor elk gedeelte van uw logistieke proces. Behalve het aanbieden van scherpe prijzen, staan wij ook garant voor korte communicatielijnen en onze snelle reactie. 

Van Europees wegtransport tot wereldwijde lucht- en zeevracht, Wex Holland B.v. denkt graag met u mee. Bel ons, mail ons, of vul het onderstaande formulier in voor een offerteaanvraag!

Wex Holland B.V.

De Smaragd 19
2872 ZT  Schoonhoven
T: +31 (0) 182 - 70 11 11
E:info@wexholland.com