365 dagen per jaar werkzaam

Jong & dynamisch

Jarenlange ervaring

Transport Portugal

Een dynamisch en jong expeditie kantoor, in te schakelen voor werkelijk al uw transport naar Portugal, Griekenland en vele andere landen, dat is Wex Holland. Wij staan bekend om de veelzijdigheid die wij onze klanten kunnen bieden. Zo kunnen wij uw transport naar Griekenland of Portugal over de weg verzorgen, maar ook via zee of via de lucht. Hierdoor kunnen wij onze altijd de meest efficiënte en voordelige manier van transport van hun goederen aanbieden.

Transport naar Portugal of Griekenland waarop u kunt vertrouwen

Bij Wex Holland zijn wij zeer betrokken bij onze klanten. Om deze reden doen wij ons uiterste best om door middel van onze logistieke dienstverlening bij te dragen aan het succes van uw bedrijf. Wij staan hierbij 365 dagen per jaar voor u klaar om al uw logistieke opdrachten tot in perfectie uit te voeren. Op deze manier hebben we al vele transporten naar onder andere Portugal en Griekenland naar tevredenheid uitgevoerd. Op Wex Holland kunt u rekenen!

Ontdek de vele mogelijkheden die Wex Holland te bieden heeft

Wilt u één of meerdere volledige ladingen transporteren naar Griekenland of Portugal? Of heeft u misschien deelladingen die u wilt vervoeren door middel van groupage? Beide zijn mogelijk bij Wex Holland. Als aanvulling hierop kunt u voor uw transport naar Portugal of Griekenland ook bij ons terecht voor:

  • Uitzonderlijk en speciaal transport;
  • Geconditioneerd transport;
  • ADR transport;
  • Container transport.

Wenst u gebruik te maken van één van deze mogelijkheden? Dan kunt u hiervoor direct een offerte aanvragen door ons te bellen op het nummer +31 (0) 182 – 70 11 11. Ook wanneer u graag meer informatie wilt over ons bedrijf en de diensten die wij voor u kunnen leveren, kunt u ons altijd even bellen. Wij staan klaar voor u om uw transport naar Griekenland en Portugal met succes uit te voeren.

Bekijk ook onze andere vervoersmogelijkheden:

Weet u al wat Wex Holland voor u kan betekenen?

Vraag uw offerte aan

Wex Holland biedt u maatwerk voor ieder deel van uw logistieke proces.
U heeft aan ons een partner die u niet alleen scherpe tarieven biedt maar ook garant staat voor korte communicatielijnen en snel antwoord op uw vragen.
Van Europees wegtransport tot wereldwijde lucht- en zeevracht, onze specialisten denken graag met u mee.
Bel of mail ons voor een offerte!

  • Velden met een * zijn verplicht

Wex Holland B.V.

Lopikerplein 2A
2871 AN  Schoonhoven
T: +31 (0) 182 - 70 11 11
E:info@wexholland.com