U bevindt zich hier: Home » Transport Nederland

365 dagen per jaar werkzaam

Jong & dynamisch

Jarenlange ervaring

B2B Transport Nederland

Zoekt u een kundige en betrouwbare partner in transport binnen Nederland? Dan kunt u rekenen op Wex Holland. Wij als ervaren expediteur van transporten binnen Nederland voorzien onze klanten van een efficiënt en veilig vervoer tegen uitstekende voorwaarden en tarieven. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid transportnetwerk. Welke vorm van transport we gebruiken, is volledig afhankelijk van uw wensen en de goederen die u wilt transporteren binnen Nederland.

 

Uw Mogelijkheden voor transport binnen Nederland

Wex Holland streeft ernaar om transport binnen Nederland zo efficiënt mogelijk uit te voeren en u als klant hierbij uitstekende voorwaarden en tarieven aan te bieden. Mocht u twijfelen welk transport het beste bij uw situatie past denken wij graag met u mee. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van logistiek en transport binnen Nederland, voorzien wij u van de best passende oplossing. Wex Holland biedt u de volgende soorten transport aan binnen Nederland:

 

Klanttevredenheid staat voorop bij Transport binnen nederland

Bij Wex Holland zijn we zeer betrokken met onze klanten. U kunt 24 uur per dag en 365 dagen per jaar op ons jong en dynamische team rekenen. Dit doen we met de hoogste efficiëntie en tegen de gunstigste tarieven. Door jarenlange ervaring op het gebied van logistiek en transport binnen Nederland verzorgen wij het vervoer van uw goederen tot in perfectie. Dat u als klant tevreden bent over onze logistieke diensten, dat vinden wij het belangrijkst! 

Wanneer u kiest voor Wex Holland kiest u voor:

✔ Efficiënt en Veilig transport binnen Nederland

✔ 24/7 bereikbaar

✔ Betrouwbare logistieke partner

✔ Jarenlange evraring

 Informeer naar uw mogelijkheden

Wilt u gebruikmaken van ons transportnetwerk binnen Nederland? Wex Holland verzorgt uw vervoer tot in perfectie! Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen via +31 (0) 182 – 70 11 11 om uw wensen duidelijk te maken. Wij vertellen u graag meer over de verregaande mogelijkheden die wij u bieden op het vlak van transport binnen Nederland. 

Vraag uw offerte aan

Wij bieden maatwerk voor elk gedeelte van uw logistieke proces. Behalve het aanbieden van scherpe prijzen, staan wij ook garant voor korte communicatielijnen en onze snelle reactie. 

Van Europees wegtransport tot wereldwijde lucht- en zeevracht, Wex Holland B.v. denkt graag met u mee. Bel ons, mail ons, of vul het onderstaande formulier in voor een offerteaanvraag!

Weet u al wat Wex Holland voor u kan betekenen?

Wex Holland B.V.

De Smaragd 19
2872 ZT  Schoonhoven
T: +31 (0) 182 - 70 11 11
E:info@wexholland.com