365 dagen per jaar werkzaam

Jong & dynamisch

Jarenlange ervaring

Transport naar Spanje

Wanneer u transport naar Spanje wilt laten verrichten, wilt u hiervoor natuurlijk wel in zee gaan met een bedrijf waar u op kunt vertrouwen. Klop dan eens aan bij Wex Holland. Wij zijn namelijk zeer betrokken bij onze klanten. Dit wil zeggen dat wij er alles aan doen om, door middel van onze logistieke dienstverlening, op een positieve manier bij te dragen aan het succes van onze klanten. Wij zetten ons hierbij 365 dagen per jaar in om uw transport naar Spanje tot in perfectie uit te voeren.

De voordelen die Wex Holland biedt met transport naar Spanje

Binnen Wex Holland streven we ernaar om onze transport klussen, bijvoorbeeld naar Spanje, zo efficiënt mogelijk uit te voeren. Hiermee zorgen we er niet alleen voor dat uw goederen op het juiste moment op de juiste plaats worden afgeleverd, maar kunnen wij u ook voordelige prijzen bieden. Dat u als klant volledig tevreden bent over de logistieke diensten die wij leveren, dat vinden we bij Wex Holland het allerbelangrijkste.

Meer informatie? Neem contact op!

Voor meer informatie over onze diensten en de mogelijkheden die wij aan u kunnen bieden, bent u altijd welkom om contact met ons op te nemen via +31 (0) 182 – 70 11 11. Ook kunt u via deze weg direct een offerte aanvragen. Wex Holland kan al uw wensen op het gebied van transport met succes realiseren!

Bekijk ook onze andere vervoersmogelijkheden:

Weet u al wat Wex Holland voor u kan betekenen?

Vraag uw offerte aan

Wex Holland biedt u maatwerk voor ieder deel van uw logistieke proces.
U heeft aan ons een partner die u niet alleen scherpe tarieven biedt maar ook garant staat voor korte communicatielijnen en snel antwoord op uw vragen.
Van Europees wegtransport tot wereldwijde lucht- en zeevracht, onze specialisten denken graag met u mee.
Bel of mail ons voor een offerte!

  • Velden met een * zijn verplicht

Wex Holland B.V.

Lopikerplein 2A
2871 AN  Schoonhoven
T: +31 (0) 182 - 70 11 11
E:info@wexholland.com