U bevindt zich hier: Home » Transport Italië

365 dagen per jaar werkzaam

Jong & dynamisch

Jarenlange ervaring

B2B Transport ItaliË

Als ervaren expediteur van transporten naar Italië voorzien wij onze klanten van een efficiënt en veilig vervoer tegen uitstekende voorwaarden en tarieven. Daarnaast beschikken wij over een uitgebreid transportnetwerk. Welke vorm van transport we gebruiken, is volledig afhankelijk van uw wensen en de goederen die u wilt transporteren naar Italië. Wij zijn uw kundige en betrouwbare partner in transport naar Italië!

 

Mogelijkheden voor transport naar Italië

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van logistiek en transport naar Italië, voorzien wij u van de best passende oplossing. Wex Holland streeft ernaar om transport naar Italië zo efficiënt mogelijk uit te voeren en u als klant hierbij uitstekende voorwaarden en tarieven aan te bieden. Mocht u twijfelen welk transport het beste bij uw situatie past denken wij graag met u mee. Wex Holland biedt u de volgende soorten transport aan naar Italië:

Klanttevredenheid staat voorop bij Transport naar Italië

Door jarenlange ervaring op het gebied van logistiek en transport naar Italië verzorgen wij het vervoer van uw goederen tot in perfectie. Dat u als klant tevreden bent over onze logistieke diensten, dat vinden wij het belangrijkst! Wij zijn zeer betrokken met onze klanten. U kunt 24 uur per dag en 365 dagen per jaar op ons jong en dynamische team rekenen. Dit doen we met de hoogste efficiëntie en tegen de gunstigste tarieven. 

Wanneer u kiest voor Wex Holland kiest u voor:

✔ Efficiënt en Veilig transport naar Italië

✔ 24/7 bereikbaar

✔ Betrouwbare logistieke partner

✔ Jarenlange evraring

Informeer naar uw mogelijkheden

Wilt u gebruikmaken van ons transportnetwerk naar Italië? Wex Holland verzorgt uw vervoer tot in perfectie! Wij vertellen u graag meer over de verregaande mogelijkheden die wij u bieden op het vlak van transport naar Italië. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen via +31 (0) 182 – 70 11 11 om uw wensen duidelijk te maken. 

Vraag uw offerte aan

Wij bieden maatwerk voor elk gedeelte van uw logistieke proces. Behalve het aanbieden van scherpe prijzen, staan wij ook garant voor korte communicatielijnen en onze snelle reactie. 

Van Europees wegtransport tot wereldwijde lucht- en zeevracht, Wex Holland B.v. denkt graag met u mee. Bel ons, mail ons, of vul het onderstaande formulier in voor een offerteaanvraag!

Weet u al wat Wex Holland voor u kan betekenen?

Wex Holland B.V.

De Smaragd 19
2872 ZT  Schoonhoven
T: +31 (0) 182 - 70 11 11
E:info@wexholland.com