U bevindt zich hier: Home » Transport Frankrijk

365 dagen per jaar werkzaam

Jong & dynamisch

Jarenlange ervaring

transport Frankrijk

Bent u op zoek naar een betrouwbare en kundige partner in transport naar Frankrijk? Wex Holland voorziet als ervaren expediteur van transporten naar Frankrijk haar klanten van een efficiënt en veilig vervoer tegen uitstekende voorwaarden en tarieven. Wij beschikken over een uitgebreid transportnetwerk binnen Frankrijk. Welke vorm van transport we gebruiken, is volledig afhankelijk van uw wensen en de goederen die u wilt transporteren.

 

De Mogelijkheden voor transport Frankrijk

Wex Holland streeft ernaar om uw transport naar Frankrijk zo efficiënt mogelijk uit te voeren en u als klant hierbij uitstekende voorwaarden en tarieven aan te bieden. Wij denken graag met u mee welk transport het beste past bij uw situatie. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van logistiek en transport naar Frankrijk, voorzien wij u van de best passende oplossing. Wij bieden u de volgende soorten transport aan naar Frankrijk:

Uw betrouwbare partner in Transport naar Frankrijk

Bij Wex Holland kunt u 24 uur per dag en 365 dagen per jaar op ons jong en dynamische team rekenen. Dit doen we met de hoogste efficiëntie en tegen gunstigste tarieven. Wij verzorgen het vervoer van uw goederen naar Frankrijk tot in perfectie. Onze jarenlange ervaring op het gebied van logistiek en transport naar Frankrijk zorgt ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Dat u als klant tevreden bent over onze logistieke diensten, dat vinden wij het belangrijkst! 

Wanneer u kiest voor Wex Holland kiest u voor:

✔ Efficiënt en Veilig transport naar Frankrijk

✔ Betrouwbare logistieke partner

✔ Jarenlange ervaring

✔ 24/7 bereikbaar

 Informeer naar uw mogelijkheden

Wilt u gebruikmaken van ons transportnetwerk naar Frankrijk? Wex Holland verzorgt uw vervoer tot in perfectie! Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen via +31 (0) 182 – 70 11 11. Wij vertellen u graag meer over de verregaande mogelijkheden die wij u bieden op het vlak van transport naar Frankrijk.

Vraag uw offerte aan

Wex Holland biedt u maatwerk voor ieder deel van uw logistieke proces.
U heeft aan ons een partner die u niet alleen scherpe tarieven biedt maar ook garant staat voor korte communicatielijnen en snel antwoord op uw vragen.

Van Europees wegtransport tot wereldwijde lucht- en zeevracht, onze specialisten denken graag met u mee.
Bel, mail of vul het formulier in voor een offerte!

  • Velden met een * zijn verplicht

Weet u al wat Wex Holland voor u kan betekenen?

Wex Holland B.V.

Lopikerplein 2A
2871 AN  Schoonhoven
T: +31 (0) 182 - 70 11 11
E:info@wexholland.com