365 dagen per jaar werkzaam

Jong & dynamisch

Jarenlange ervaring

Transport Engeland

Zoekt u nog naar een kundige en betrouwbare partner om het transport van uw producten naar Engeland te verzorgen? Dan heeft u die bij deze gevonden! Wex Holland is een jong en dynamisch expeditie kantoor dat door middel van logistieke dienstverlening voor u klaar staat om zo bij te dragen aan uw succes. Wanneer u als klant zijnde tevreden bent over ons transport naar Engeland of elders, dan pas zijn wij dat ook.

Profiteer van vele voordelen bij uw transport naar Engeland

Bij Wex Holland voeren wij uw transport naar Engeland op een zo efficiënt mogelijke wijze uit. Daar kunt u bij ons altijd op rekenen. Hierbij profiteert u bij ons altijd van uitstekende voorwaarden en scherpe tarieven. Dit naast onze uitgebreide logistieke dienstverlening natuurlijk. U kunt bij ons dan ook terecht voor verschillende diensten als het gaat om transport, namelijk:

  • Uitzonderlijk en speciaal transport;
  • Geconditioneerd transport;
  • Deelladingen en stukgoed;
  • Container transport;
  • Complete ladingen door heel Europa;
  • ADR transport.

Wex Holland is niet alleen in te schakelen voor transport over de weg, maar kan ook zeevrachtluchtvracht en zelfs express service voor u verzorgen. Dit maakt ons tot uw totaalpartner op het gebied van transport!

Ontdek onze aantrekkelijke mogelijkheden

Kiest u ervoor om met een betrouwbare partner zoals Wex Holland in zee te gaan voor het verzorgen van uw transport naar Engeland? Of wilt u misschien eerst nog wat meer weten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden? Neem in beide gevallen contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 182 – 70 11 11. Wex Holland staat voor u klaar!

Bekijk ook onze andere vervoersmogelijkheden:

Weet u al wat Wex Holland voor u kan betekenen?

Vraag uw offerte aan

Wex Holland biedt u maatwerk voor ieder deel van uw logistieke proces.
U heeft aan ons een partner die u niet alleen scherpe tarieven biedt maar ook garant staat voor korte communicatielijnen en snel antwoord op uw vragen.
Van Europees wegtransport tot wereldwijde lucht- en zeevracht, onze specialisten denken graag met u mee.
Bel of mail ons voor een offerte!

  • Velden met een * zijn verplicht

Wex Holland B.V.

Lopikerplein 2A
2871 AN  Schoonhoven
T: +31 (0) 182 - 70 11 11
E:info@wexholland.com