365 dagen per jaar werkzaam

Jong & dynamisch

Jarenlange ervaring

Transport België

Voor al uw transport naar België of Luxemburg, heeft u de ideale partner gevonden bij Wex Holland. Als jong en dynamisch expeditie kantoor staan wij voor u klaar met het leveren van een grote veelzijdigheid aan logistieke diensten, waaronder transport binnen én buiten de Benelux. Wij voelen ons betrokken bij onze klanten en dragen daarom ook graag bij aan hun succes door onze logistieke diensten met perfectie uit te voeren. U kunt 365 dagen per jaar op ons rekenen. Wij zijn hierbij pas tevreden wanneer u, als klant zijnde, dat ook bent. Dit maakt Wex Holland tot de perfecte partner voor uw transport naar de onder andere België en Luxemburg.

Grote diversiteit aan mogelijkheden bij transport naar België en Luxemburg

Binnen Wex Holland streven we ernaar om onze transport diensten binnen en buiten de Benelux zo efficiënt mogelijk uit te voeren en u als klant hierbij uitstekende voorwaarden en tarieven aan te bieden. Hierbij kunnen we u bij Wex Holland een grote veelzijdigheid aan mogelijkheden aanbieden als het gaat om transport naar België en Luxemburg. Zo kunt u bij ons expeditie kantoor terecht voor de volgende diensten:ADR, gevaarlijke stoffen transport;

  • Uitzonderlijk en speciaal transport;
  • Geconditioneerd transport;
  • Deelladingen, stukgoed (24 uurs distributie bij transport binnen de Benelux);
  • Container transport;
  • Complete ladingen door heel Europa;

Wenst u gebruik te maken van één van de vele diensten die we aanbieden bij Wex Holland? Of heeft u misschien nog wat vragen over de mogelijkheden die wij kunnen bieden voor uw situatie? In beide gevallen bent u van harte welkom om contact met ons op te nemen. Bel hiervoor naar +31 (0) 182 – 70 11 11. Wij geven u graag meer informatie over de diensten die wij voor u kunnen verzorgen. Direct een offerte aanvragen voor transport in de Benelux? Dat kan natuurlijk ook. Ook hiervoor kunt u telefonisch contact met ons opnemen.

Bekijk ook onze andere vervoersmogelijkheden:

Weet u al wat Wex Holland voor u kan betekenen?

Vraag uw offerte aan

Wex Holland biedt u maatwerk voor ieder deel van uw logistieke proces.
U heeft aan ons een partner die u niet alleen scherpe tarieven biedt maar ook garant staat voor korte communicatielijnen en snel antwoord op uw vragen.
Van Europees wegtransport tot wereldwijde lucht- en zeevracht, onze specialisten denken graag met u mee.
Bel of mail ons voor een offerte!

  • Velden met een * zijn verplicht

Wex Holland B.V.

Lopikerplein 2A
2871 AN  Schoonhoven
T: +31 (0) 182 - 70 11 11
E:info@wexholland.com