U bevindt zich hier: Home » Pakketdienst

365 dagen per jaar werkzaam

Jong & dynamisch

Jarenlange ervaring

Pakketdienst

Wilt u binnen Europa een pakket versturen via een betrouwbare internationale pakketdienst? Dan kunt u rekenen op de express service van Wex Holland B.V. Wij zijn een ervaren expeditiebedrijf met een uitgebreid netwerk in Europa. Hierdoor kunnen wij diverse pakketten snel op de door u gewenste locatie bezorgen. Het maakt daarbij niet uit of het om een groot of een klein pakket gaat, want onze transportdienst schrikt nergens voor terug.

Een betrouwbare en efficiënte internationale pakketdienst die in heel Europa bezorgt

Zowel voor de verzending van belangrijke documenten als voor het versturen van pakketten binnen Europa kunt u op onze internationale pakketdienst rekenen. Onze vakkundige bezorgers zorgen ervoor dat uw zending spoedig op de bestemming aankomt. Daarbij hanteren we een efficiënte werkwijze, om zo onnodige vertragingen te voorkomen. U kunt van onze internationale pakketdienst op aan om ervoor te zorgen dat uw pakket snel zijn bestemming in Europa bereikt.

Onze uitgebreide logistieke dienstverlening

Wex Holland B.V. biedt u meer logistieke diensten aan dan enkel onze internationale pakkettendienst in Europa. Zo kunt u ook op ons rekenen voor diverse vormen van transport, zoals:

  • ADR-transport
  • Geconditioneerd transport
  • Groupage transport

Van welke dienst u ook gebruikmaakt, u kunt altijd rekenen op een snel en efficiënt vervoer van uw goederen. Indien gewenst ontzorgen we u daarbij volledig door het transport af te stemmen met het laad- en losadres. Verder bieden wij u de keuze tussen luchtvracht, zeevracht en wegtransport. Hierdoor vindt u altijd een oplossing op maat.

Van het verschepen van containers tot het verzenden van pakketten

Of u nu een pakket wilt versturen met onze internationale pakketdienst of juist containers wilt verschepen binnen Europa, u kunt op ons rekenen. Bent u benieuwd wat wij als pakketdienst of logistiek dienstverlener voor uw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar +31 (0) 182 – 70 11 11.

Weet u al wat Wex Holland voor u kan betekenen?

Vraag uw offerte aan

Wij bieden maatwerk voor elk gedeelte van uw logistieke proces. Behalve het aanbieden van scherpe prijzen, staan wij ook garant voor korte communicatielijnen en onze snelle reactie. 

Van Europees wegtransport tot wereldwijde lucht- en zeevracht, Wex Holland B.v. denkt graag met u mee. Bel ons, mail ons, of vul het onderstaande formulier in voor een offerteaanvraag!

Wex Holland B.V.

De Smaragd 19
2872 ZT  Schoonhoven
T: +31 (0) 182 - 70 11 11
E:info@wexholland.com