U bevindt zich hier: Home » Luchtvracht

Luchtvracht

Zoekt u een betrouwbare partner die naast internationaal transport over de weg, ook uw luchtvracht kan verzorgen? Dan bent u bij Wex Holland B.V. in Schoonhoven, nabij Gouda op de juiste plaats. Wij beschikken over een Europees netwerk dat bestaat uit verscheidene gerenommeerde IATA-agenten die dezelfde doelen nastreven en klantenservice hoog in het vaandel dragen. Hierdoor garanderen we dat uw waardevolle lading efficiënt en zonder onnodige vertragingen door de luchtvrachtmaatschappijen wordt behandeld.

Uw luchtvracht wordt door ons en onze partners met grote zorgvuldigheid behandeld

Wanneer u uw luchtvracht door Wex Holland B.V. laat transporteren, profiteert u van verschillende voordelen. Zo garanderen wij u dankzij ons 12- of 24-uurs wegtransport dat uw lading zonder enige vertraging wordt aangeboden op elke willekeurige internationale luchthaven. Daarna zullen onze agenten zorgdragen voor het verder afhandelen van uw zending. Deze agenten zijn zowel betrouwbaar als vakbekwaam, want wij werken enkel samen met gerenommeerde bedrijven die aan strenge eisen voldoen. Dit geldt voor het luchttransport, maar ook voor onze andere logistieke diensten, zoals:

Laat uw luchttransport tot in detail verzorgen

Het is ons hoofddoel om de logistieke diensten die wij verlenen aan onze klanten efficiënt en tot in perfectie uit te voeren. Pas wanneer u als klant tevreden bent, zijn wij dat ook. Daarom zijn wij lid van het WCA-agentennetwerk. Dit netwerk heeft een wereldwijde dekking, waardoor wij het luchttransport van uw goederen ook met de laad- en losbestemming af kunnen stemmen. Wanneer u dat wenst, verzorgen wij naast het transport dus ook het EXW laden bij uw leverancier voor u en zorgen we ervoor dat uw luchtvracht DAP/DDP gelost wordt bij uw klant.

Laat ons weten wat uw wensen zijn met betrekking tot luchttransport

Wilt u graag gebruikmaken van de vele voordelen die Wex Holland B.V. u te bieden heeft met het verzorgen van uw luchttransport? Neem dan direct contact met ons op en laat ons weten wat uw wensen zijn met betrekking tot uw luchtvracht. Hiervoor belt u naar +31 (0) 182 – 70 11 11. Wij vertellen u vervolgens graag wat wij voor u kunnen betekenen. Wilt u meer informatie? Dan kunt u natuurlijk ook altijd even naar ons bellen.

Weet u al wat Wex Holland voor u kan betekenen?

Vraag uw offerte aan

Wij bieden maatwerk voor elk gedeelte van uw logistieke proces. Behalve het aanbieden van scherpe prijzen, staan wij ook garant voor korte communicatielijnen en onze snelle reactie. 

Van Europees wegtransport tot wereldwijde lucht- en zeevracht, Wex Holland B.v. denkt graag met u mee. Bel ons, mail ons, of vul het onderstaande formulier in voor een offerteaanvraag!

Wex Holland B.V.

De Smaragd 19
2872 ZT  Schoonhoven
T: +31 (0) 182 - 70 11 11
E:info@wexholland.com