Luchtvracht

Wex Holland maakt vanuit zijn Europees netwerk gebruik van verscheidene IATA agenten.

Deze aanpak zorgt ervoor dat wij de garantie kunnen geven dat uw (waardevolle) lading efficiënt en zonder onnodige vertragingen door de luchtvrachtmaatschappijen behandeld zal worden.

Door onze 12 of 24 uurs wegtransport opties zijn wij in staat om uw export lading zonder enige vertraging aan te bieden op elke willekeurige internationale luchthaven.

Na aankomst op de luchthaven kunnen onze agenten zorgdragen voor het verder afhandelen van uw zending.

Onze agenten zijn gerenommeerde bedrijven die dezelfde doelen nastreven, de service voor de klant staat ook bij hen altijd voorop.

Wex Holland is lid van het WCA agentennetwerk. Dankzij de wereldwijde dekking van dit agentennetwerk zijn wij in staat om voor u ook het EXW laden bij uw leverancier of DAP/DDP lossen bij uw klant aan te bieden.

De overzeese agenten in dit netwerk zijn gerenommeerde bedrijven die aan strenge eisen moeten voldoen. Door deze strenge eisen kunnen wij garanderen dat zij dezelfde doelen nastreven als Wex Holland, de service voor de klant staat ook bij hen altijd voorop.

Weet u al wat Wex Holland voor u kan betekenen?

Vraag uw offerte aan

Wex Holland biedt u maatwerk voor ieder deel van uw logistieke proces.
U heeft aan ons een partner die u niet alleen scherpe tarieven biedt maar ook garant staat voor korte communicatielijnen en snel antwoord op uw vragen.
Van Europees wegtransport tot wereldwijde lucht- en zeevracht, onze specialisten denken graag met u mee.
Bel of mail ons voor een offerte!

  • Velden met een * zijn verplicht

Wex Holland B.V.

Lopikerplein 2A
2871 AN  Schoonhoven
T: +31 (0) 182 - 70 11 11
E:info@wexholland.com