365 dagen per jaar werkzaam

Jong & dynamisch

Jarenlange ervaring

Luchttransport

U zoekt een bedrijf dat voor u het luchttransport van uw goederen kan realiseren? Wex Holland is de naam die u nodig hebt. Wij zijn een jong en dynamisch expeditie kantoor dat is in te zetten voor een tal van verschillende logistieke diensten. Zo verzorgen wij transport over de weg, zeevracht, luchtvracht en express service. Het is ons hoofddoel om de logistieke diensten die wij verlenen aan onze klanten tot in perfectie uit te voeren. Wanneer u als klant tevreden bent, zijn wij dat ook.

Uw luchttransport uitgevoerd op de meest efficiënte wijze

Bij Wex Holland beschikken we over een Europees netwerk bestaande uit verscheidene IATA (luchtvracht) agenten. Hiermee kunnen we nu de nodige voordelen. Zo kunnen wij u de garantie bieden dat uw luchttransport op efficiënte wijze en zonder onnodige vertragingen door de luchtvrachtmaatschappijen wordt behandeld. Dit met het gevolg dat uw lading, in combinatie met ons 12 of 24 uur wegtransport, zonder vertraging op elke willekeurige internationale luchthaven beschikbaar zal zijn voor export.

Laat ons weten wat uw wensen met betrekking tot luchttransport zijn

U wilt graag gebruik maken van de vele voordelen die Wex Holland u te bieden heeft met het verzorgen van uw luchttransport? Neem dan direct contact met ons op en laat ons weten wat uw wensen met betrekking tot uw luchttransport zijn. Hiervoor belt u naar +31 (0) 182 – 70 11 11. Wij vertellen u vervolgens graag wat wij voor u kunnen betekenen. Meer informatie? Dan kunt u natuurlijk ook altijd even naar ons bellen.

Bekijk ook onze andere vervoersmogelijkheden:

Weet u al wat Wex Holland voor u kan betekenen?

Vraag uw offerte aan

Wex Holland biedt u maatwerk voor ieder deel van uw logistieke proces.
U heeft aan ons een partner die u niet alleen scherpe tarieven biedt maar ook garant staat voor korte communicatielijnen en snel antwoord op uw vragen.
Van Europees wegtransport tot wereldwijde lucht- en zeevracht, onze specialisten denken graag met u mee.
Bel of mail ons voor een offerte!

  • Velden met een * zijn verplicht

Wex Holland B.V.

Lopikerplein 2A
2871 AN  Schoonhoven
T: +31 (0) 182 - 70 11 11
E:info@wexholland.com