U bevindt zich hier: Home » Logistieke dienstverlener

365 dagen per jaar werkzaam

Jong & dynamisch

Jarenlange ervaring

Logistieke dienstverlener

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare logistieke dienstverlener, wilt u natuurlijk wel met een ervaren bedrijf in zee gaan. Daarom neemt u het best contact op met Wex Holland B.V. in Schoonhoven, nabij Gouda. Ons transportnetwerk is uitgebreid en onze medewerkers zijn vakbekwaam, waardoor we u een breed scala aan logistieke diensten aan kunnen bieden. Kiest u voor ons als uw logistieke dienstverlener, dan gaat u niet alleen in zee met een betrouwbare partner, u opent ook de deur naar eindeloze logistieke mogelijkheden.

Een logistieke dienstverlener die u op verschillende gebieden ondersteunt

Als logistieke dienstverlener verzorgt Wex Holland B.V. al jaren het internationaal transport van diverse bedrijven. Dankzij ons uitgebreide Europese netwerk kunnen we u in heel Europa van dienst zijn met onze uitgebreide services. Zo kunt u op ons rekenen voor luchtvracht en zeevracht, maar ook voor wegtransport. Zelfs het vervoer van gevaarlijke stoffen en de bezorging van pakketten kunnen we voor u regelen. Of u nu een container wilt verschepen of een deellading per groupage transport wilt versturen, bij ons kan het allemaal.

Zowel regulier goederenvervoer als sneltransport

Wat voor goederen u ook wilt transporteren, u kunt op ons rekenen. Wij zijn uw betrouwbare logistieke dienstverlener voor zowel regulier transport als spoedzendingen. Daarbij ontzorgen wij u graag zo veel mogelijk. Zo kunnen we indien gewenst vaak het volledige transport voor u afstemmen met het laad- en losadres. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u als logistieke dienstverlener bieden? Neem dan contact op met ons expeditiebedrijf via +31 (0) 182 – 70 11 11 of vraag direct een passende offerte aan.

Weet u al wat Wex Holland voor u kan betekenen?

Vraag uw offerte aan

Wij bieden maatwerk voor elk gedeelte van uw logistieke proces. Behalve het aanbieden van scherpe prijzen, staan wij ook garant voor korte communicatielijnen en onze snelle reactie. 

Van Europees wegtransport tot wereldwijde lucht- en zeevracht, Wex Holland B.v. denkt graag met u mee. Bel ons, mail ons, of vul het onderstaande formulier in voor een offerteaanvraag!

Wex Holland B.V.

De Smaragd 19
2872 ZT  Schoonhoven
T: +31 (0) 182 - 70 11 11
E:info@wexholland.com