U bevindt zich hier: Home » Logistieke dienstverlener

365 dagen per jaar werkzaam

Jong & dynamisch

Jarenlange ervaring

Logistieke dienstverlener

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare logistieke dienstverlener, wilt u natuurlijk wel met een ervaren bedrijf in zee gaan. Daarom neemt u het best contact op met Wex Holland B.V. in Schoonhoven, nabij Gouda. Ons transportnetwerk is uitgebreid en onze medewerkers zijn vakbekwaam, waardoor we u een breed scala aan logistieke diensten aan kunnen bieden. Kiest u voor ons als uw logistieke dienstverlener, dan gaat u niet alleen in zee met een betrouwbare partner, u opent ook de deur naar eindeloze logistieke mogelijkheden.

Een logistieke dienstverlener die u op verschillende gebieden ondersteunt

Als logistieke dienstverlener verzorgt Wex Holland B.V. al jaren het internationaal transport van diverse bedrijven. Dankzij ons uitgebreide Europese netwerk kunnen we u in heel Europa van dienst zijn met onze uitgebreide services. Zo kunt u op ons rekenen voor luchtvracht en zeevracht, maar ook voor wegtransport. Zelfs het vervoer van gevaarlijke stoffen en de bezorging van pakketten kunnen we voor u regelen. Of u nu een container wilt verschepen of een deellading per groupage transport wilt versturen, bij ons kan het allemaal.

Zowel regulier goederenvervoer als sneltransport

Wat voor goederen u ook wilt transporteren, u kunt op ons rekenen. Wij zijn uw betrouwbare logistieke dienstverlener voor zowel regulier transport als spoedzendingen. Daarbij ontzorgen wij u graag zo veel mogelijk. Zo kunnen we indien gewenst vaak het volledige transport voor u afstemmen met het laad- en losadres. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u als logistieke dienstverlener bieden? Neem dan contact op met ons expeditiebedrijf via +31 (0) 182 – 70 11 11 of vraag direct een passende offerte aan.

Weet u al wat Wex Holland voor u kan betekenen?

Vraag uw offerte aan

Wex Holland biedt u maatwerk voor ieder deel van uw logistieke proces.
U heeft aan ons een partner die u niet alleen scherpe tarieven biedt maar ook garant staat voor korte communicatielijnen en snel antwoord op uw vragen.

Van Europees wegtransport tot wereldwijde lucht- en zeevracht, onze specialisten denken graag met u mee.
Bel, mail of vul het formulier in voor een offerte!

  • Velden met een * zijn verplicht

Wex Holland B.V.

Lopikerplein 2A
2871 AN  Schoonhoven
T: +31 (0) 182 - 70 11 11
E:info@wexholland.com