365 dagen per jaar werkzaam

Jong & dynamisch

Jarenlange ervaring

Groupage Frankrijk

Uw partner op het gebied van groupage transport naar diverse landen in de EU, zoals Italië en Frankrijk, dat is Wex Holland Wij typeren onszelf namelijk als jong en dynamisch expeditie kantoor. Het is ons doel om bij te dragen aan het succes van onze klanten door middel van onze logistieke dienstverlening. Wij staan dan ook altijd voor u klaar om onze logistieke diensten perfect uit te voeren. Het belangrijkste voor ons, is dat u als klant volledig tevreden bent over de diensten die wij aan u verlenen.

Vervoer van uw goederen door middel van groupage naar Frankrijk en Italië

Het biedt vele voordelen voor bedrijven om hun producten door middel van groupage te laten vervoeren naar landen zoals Italië en Frankrijk. Zo is groupage handig voor efficiëntie van het vervoer. U hoeft op deze manier namelijk niet onnodig een volledige lading te verzenden maar kunt gewoon uw deellading samenvoegen met andere deelladingen. Ook op financieel gebied is deeltransport erg voordelig. Door uw producten samen met andere producten te laten vervoeren betaalt u namelijk een relatief laag bedrag voor het transport van uw goederen.

Kom erachter welke mogelijkheden wij u kunnen bieden

Bent u geïnteresseerd om gebruik te maken van de groupage diensten die Wex Holland aanbiedt om uw deelladingen te transporteren naar Italië en Frankrijk? Of wenst u misschien wat meer informatie te hebben over de mogelijkheden die wij u aanbieden? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar +31 (0) 182 – 70 11 11. Wij vertellen u graag meer over wat wij precies voor u kunnen betekenen!

Bekijk ook onze andere vervoersmogelijkheden:

Weet u al wat Wex Holland voor u kan betekenen?

Vraag uw offerte aan

Wex Holland biedt u maatwerk voor ieder deel van uw logistieke proces.
U heeft aan ons een partner die u niet alleen scherpe tarieven biedt maar ook garant staat voor korte communicatielijnen en snel antwoord op uw vragen.
Van Europees wegtransport tot wereldwijde lucht- en zeevracht, onze specialisten denken graag met u mee.
Bel of mail ons voor een offerte!

  • Velden met een * zijn verplicht

Wex Holland B.V.

Lopikerplein 2A
2871 AN  Schoonhoven
T: +31 (0) 182 - 70 11 11
E:info@wexholland.com