U bevindt zich hier: Home » Express service

Pakket verzenden naar buitenland

Wilt u snel en eenvoudig een pakket verzenden naar het buitenland door middel van een spoedverzending? Dan is Wex Holland B.V. in Schoonhoven, nabij Gouda uw ervaren en betrouwbare partner. Met behulp van ons professioneel en uitgebreid koeriersnetwerk kunnen wij u te allen tijde een passende oplossing aanbieden. Of het nu gaat om documenten, pakketten of pallets in binnen- en of buitenland, bij Wex Holland B.V. bent u aan het juiste adres. Met onze Express Service bieden wij u een alternatief voor het reguliere proces.

De mogelijkheden om snel een pakket te verzenden naar het buitenland

Wanneer u snel een pakket wilt verzenden naar het buitenland, is onze spoedverzending ideaal. Maar soms wilt u niet alleen een pakket snel verzenden, maar meerdere goederen snel naar het buitenland transporteren. Ook dan zijn wij graag uw logistieke partner. Wij bieden u de volgende mogelijkheden voor spoed- en koerierszendingen aan:

  • Pakketen
  • Documenten
  • Interne postrondes
  • Geconditioneerd transport
  • ADR-transport

Volledige ontzorging bij de spoedverzending van uw pakket

Met vakbekwame en professionele medewerkers kunnen wij u op elk gewenst moment als expeditiebedrijf bijstaan met het transporteren van spoed- en koerierszendingen. Waar mogelijk stemmen wij het volledige transport af met zowel het laad- als het losadres. Dit om uw zorgen uit handen te nemen en onnodige vertragingen te voorkomen. Wilt u weten wat Wex Holland voor u kan betekenen bij het verzenden van uw pakket naar het buitenland via een spoedverzending? Of wilt u meer weten over onze andere logistieke diensten? Neem contact op via +31 (0) 182 – 70 11 11 voor een passende offerte.

Weet u al wat Wex Holland voor u kan betekenen?

Vraag uw offerte aan

Wex Holland biedt u maatwerk voor ieder deel van uw logistieke proces.
U heeft aan ons een partner die u niet alleen scherpe tarieven biedt maar ook garant staat voor korte communicatielijnen en snel antwoord op uw vragen.

Van Europees wegtransport tot wereldwijde lucht- en zeevracht, onze specialisten denken graag met u mee.
Bel, mail of vul het formulier in voor een offerte!

  • Velden met een * zijn verplicht

Wex Holland B.V.

Lopikerplein 2A
2871 AN  Schoonhoven
T: +31 (0) 182 - 70 11 11
E:info@wexholland.com