U bevindt zich hier: Home » Expeditiebedrijf

365 dagen per jaar werkzaam

Jong & dynamisch

Jarenlange ervaring

Expeditiebedrijf

Een jong en dynamisch expeditiebedrijf, dat is hoe we onszelf bij Wex Holland B.V. in Schoonhoven, nabij Gouda definiëren. Bij ons kunt u terecht voor zeer veelzijdige mogelijkheden op het gebied van logistieke dienstverlening. Bijdragen in het succes van onze klanten staat, dat staat voor ons voorop. U kunt er daarom 365 dagen per jaar op rekenen dat wij als expeditiebedrijf voor u klaar staan om onze logistieke diensten tot in perfectie voor u te verzorgen.

Ontdek de vele mogelijkheden die wij bieden als expeditiebedrijf

Wat voor soort logistiek project wilt u graag laten uitvoeren? Wex Holland B.V. kan heel wat voor u realiseren. Dit komt door onze goede samenwerking met een tal van partners in verschillende industrieën. Zo bieden wij als logistieke dienstverlener onder andere de volgende diensten aan:

Vraag direct een offerte aan

Voor welke diensten wenst u ons als professioneel en kundig expeditiebedrijf in te schakelen? Wij horen het graag van u. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen via +31 (0) 182 – 70 11 11 om ons uw wensen door te geven. Wij vertellen u vervolgens alles over wat wij voor u kunnen betekenen. Dat u als klant tevreden bent, dat vinden we bij Wex Holland B.V. het allerbelangrijkste. Direct een scherp geprijsde offerte aanvragen? Ook daarvoor kunt u ons natuurlijk altijd even bellen.

Weet u al wat Wex Holland voor u kan betekenen?

Vraag uw offerte aan

Wex Holland biedt u maatwerk voor ieder deel van uw logistieke proces.
U heeft aan ons een partner die u niet alleen scherpe tarieven biedt maar ook garant staat voor korte communicatielijnen en snel antwoord op uw vragen.

Van Europees wegtransport tot wereldwijde lucht- en zeevracht, onze specialisten denken graag met u mee.
Bel, mail of vul het formulier in voor een offerte!

  • Velden met een * zijn verplicht

Wex Holland B.V.

Lopikerplein 2A
2871 AN  Schoonhoven
T: +31 (0) 182 - 70 11 11
E:info@wexholland.com