U bevindt zich hier: Home » Expeditiebedrijf

365 dagen per jaar werkzaam

Jong & dynamisch

Jarenlange ervaring

Expeditiebedrijf

Een jong en dynamisch expeditiebedrijf, dat is hoe we onszelf bij Wex Holland B.V. in Schoonhoven, nabij Gouda definiëren. Bij ons kunt u terecht voor zeer veelzijdige mogelijkheden op het gebied van logistieke dienstverlening. Bijdragen in het succes van onze klanten staat, dat staat voor ons voorop. U kunt er daarom 365 dagen per jaar op rekenen dat wij als expeditiebedrijf voor u klaar staan om onze logistieke diensten tot in perfectie voor u te verzorgen.

Ontdek de vele mogelijkheden die wij bieden als expeditiebedrijf

Wat voor soort logistiek project wilt u graag laten uitvoeren? Wex Holland B.V. kan heel wat voor u realiseren. Dit komt door onze goede samenwerking met een tal van partners in verschillende industrieën. Zo bieden wij als logistieke dienstverlener onder andere de volgende diensten aan:

Vraag direct een offerte aan

Voor welke diensten wenst u ons als professioneel en kundig expeditiebedrijf in te schakelen? Wij horen het graag van u. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen via +31 (0) 182 – 70 11 11 om ons uw wensen door te geven. Wij vertellen u vervolgens alles over wat wij voor u kunnen betekenen. Dat u als klant tevreden bent, dat vinden we bij Wex Holland B.V. het allerbelangrijkste. Direct een scherp geprijsde offerte aanvragen? Ook daarvoor kunt u ons natuurlijk altijd even bellen.

Weet u al wat Wex Holland voor u kan betekenen?

Vraag uw offerte aan

Wij bieden maatwerk voor elk gedeelte van uw logistieke proces. Behalve het aanbieden van scherpe prijzen, staan wij ook garant voor korte communicatielijnen en onze snelle reactie. 

Van Europees wegtransport tot wereldwijde lucht- en zeevracht, Wex Holland B.v. denkt graag met u mee. Bel ons, mail ons, of vul het onderstaande formulier in voor een offerteaanvraag!

Wex Holland B.V.

De Smaragd 19
2872 ZT  Schoonhoven
T: +31 (0) 182 - 70 11 11
E:info@wexholland.com