U bevindt zich hier: Home » Container verschepen

365 dagen per jaar werkzaam

Jong & dynamisch

Jarenlange ervaring

Container verschepen

Wanneer u een container wilt verschepen van A naar B, is Wex Holland B.V. in Schoonhoven, nabij Gouda hiervoor uw betrouwbare partner. Het verschepen uw container doen wij in samenwerking met zeevracht carriers. Doordat wij inmiddels al jarenlang samenwerken met deze zeevracht carriers, kunnen wij attractieve zeevrachttarieven bedingen voor uw goederenstroom. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor het verschepen van uw container? Neem dan contact met ons op!

Uw partner wanneer u een container wilt laten verschepen

Voor alles wat te maken heeft met logistieke dienstverlening bent u bij ons expeditiebedrijf aan het juiste adres. Wij zijn onze klanten 365 dagen per jaar van dienst om de logistieke dienstverlening tot in perfectie uit te voeren. Het gaat hierbij om logistiek in praktisch alle mogelijke vormen, zoals:

We beschikken over diverse transportmiddelen om allerlei goederen voor u te vervoeren. Van het verschepen van containers tot aan het bezorgen van pakketten, u kunt op ons rekenen.

Kies voor efficiënt transport met uitstekende voorwaarden

Wilt u Wex Holland B.V. inschakelen voor het verschepen van uw container? Of wilt u misschien meer informatie over de mogelijkheden die wij u bieden? Neem in beide gevallen contact met ons op. Dit doet u door te bellen naar +31 (0) 182 – 70 11 11. Wij staan klaar om al uw transporten zo efficiënt mogelijk en tegen uitstekende voorwaarden en tarieven uit te voeren.

Weet u al wat Wex Holland voor u kan betekenen?

Vraag uw offerte aan

Wij bieden maatwerk voor elk gedeelte van uw logistieke proces. Behalve het aanbieden van scherpe prijzen, staan wij ook garant voor korte communicatielijnen en onze snelle reactie. 

Van Europees wegtransport tot wereldwijde lucht- en zeevracht, Wex Holland B.v. denkt graag met u mee. Bel ons, mail ons, of vul het onderstaande formulier in voor een offerteaanvraag!

Wex Holland B.V.

De Smaragd 19
2872 ZT  Schoonhoven
T: +31 (0) 182 - 70 11 11
E:info@wexholland.com